Koji je vaš problem?

Urinarne poteškoće

Urinarne poteškoće mogu prouzročiti brojni zdravstveni problemi. Ovaj odjeljak pomoći će vam u razumijevanju tih uzroka i odabiranju odgovarajućeg tretmana i programa kontroliranja vašeg problema.
Oko 80% osoba s ozljedom kralježnične moždine imaju problema s inkontinencijom. U ovom odjeljku objašnjeni su najčešći problemi, navedeni su dostupni tretmani i korisni savjeti o najboljim načinima kontrole funkcije mokraćnog mjehura.
Kod mnogih oboljelih od multiple skleroze bolest također utječe na rad njihovog mokraćnog mjehura. U ovom odjeljku možete pronaći osnovne informacije, podatke o mogućim tretmanima i praktične savjete o djelotvornoj skrbi za mokraćni mjehur.
Većini djece sa spinom bifidom teško je prepoznati kada su njihov mokraćni mjehur ili crijeva puni te im je teško kontrolirati otpuštanje urina i stolice. Ovaj odjeljak opisuje moguće tretmane i načine kontrole problema te navodi brojne praktične savjete za dobru kontrolu inkontinencije.
Jednostavna, brza i sigurna kateterizacija. SpeediCath predstavlja novu generaciju jednokratnih hidrofilnih katetera za intermitentnu kateterizaciju.

Inkontinencija ne znači da morate nositi pelene.
Jeste li probali Conveen, urinarne kondome za mušku inkontinenciju?