Proizvodi

Proizvodi

U ovom odjeljku možete pogledati pregled različitih kategorija proizvoda koje nudimo za područje intimne zdravstvene skrbi. Od rješenja za mokraćni mjehur do vrećica i pomagala kod stome te rješenja za njegu rana. Možete kliknuti na svaku kategoriju kako biste dodatno istražili.

Naš asortiman proizvoda uključuje širok izbor inovativnih vrećica i podložnih pločica za stomu koji ljudima koji žive sa stomom omogućavaju osjećaj sigurnosti i pouzdanosti. U ovom odjeljku možete pregledati dostupne proizvode za njegu stome.
Saznajte više o asortimanu urinarnih kondoma i vrećica za urin koje se koriste za mokraćne inkontinencije kod muškaraca, kao alternativa upijajućim ulošcima i pelenama za odrasle. Naši proizvodi za inkontinenciju su diskretni i pouzdani.
Nudimo velik asortiman katetera za probleme s mokraćnim mjehurom i inkontinenciju kod muškaraca i žena. Sigurni su za uporabu i jednostavni za odlaganje.
Vrlo je važno da se brinete za stomu – i kožu oko nje. Nudimo širok asortiman proizvoda, od posebno dizajniranih elastičnih traka i krema za smirivanje kože.
Naši proizvodi uključuju širok raspon visokokvalitetnih rješenja za optimalnu njegu rana: od neinficiranih, inficiranih ili bolnih rana, do rana sa slabim, srednjim i jakim eksudacijama.