Stoma

Proizvodi i savjeti za život sa stomom

Operacija izvedbe stome će zasigurno promijeniti način života. Učestalo je mišljenje da je ta promjena negativna. To ne mora biti tako. Ovdje možete pronaći relevantne informacije o životu sa stomom, neovisno planirate li operaciju, nedavno ste operirani ili živite sa stomom već godinama.

Bez obzira koju vrstu stome imate, kolostomu, ileostomu ili urostomu uvijek se možete javiti u Centar za savjetovanje osoba sa stomom i provjeriti sve informacije o stomi iz prve ruke. Besplatne uzorke proizvoda za njegu stome i savjete kako ih koristiti također možete dobiti u Centru za savjetovanje osoba sa stomom. 

Prirodno je imati mnogo pitanja prije operacije ugradnje stome. Ovdje ćete dobiti neke odgovore. Pronaći ćete informacije o različitim vrstama stoma, o vrstama proizvoda koje ćete koristiti i ostalim povezanim temama.
Uz pravilno savjetovanje i proizvode, bit ćete u mogućnosti raditi stvari koje ste oduvijek radili. U ovom dijelu pronaći ćete informacije čija je svrha pomoći vam da radite upravo to. Osim informacija o proizvodu, pronaći ćete korisne savjete o intimi, održavanju vaše kože zdravom i ostalim aspektima življenja sa stomom.
Ovdje ćete pronaći informacije o životu sa stomom, kako održavati kožu oko stome zdravom, kao i korisne savjete kako bi vam se osiguralo da imate pravi proizvod koji rješava sve vaše potencijalne probleme.

SenSura je rješenje koje preporučuju zdravstveni djelatnici diljem svijeta za pacijente sa stomom.

Brava dodatna pomagala za zbrinjavanje stome smanjuju propuštanje stoma pomagala i pružaju više njege koži oko stome.