Diskretno rješenje za urinarnu inkontinenciju

Tražite alternativu pelenama i ulošcima za muškarce? Jeste li probali Conveen urinarne kondome za mušku inkontinenciju?

urinarni kondomi shema

Conveen urinarni kondomi i vrećice uz nogu pružaju pouzdano rješenje za nekontrolirano mokrenje kod muškaraca. Za razliku od uložaka i pelena, uz Conveen urinarne kondome možete biti suhi cijeli dan. Na ovaj način možete preuzeti kontrolu nad svojim stanjem i voditi aktivan život bez straha od procurivanja.

Conveen urinarni kondomi se postavljaju na penis u opuštenom stanju. Ustaljeno pogrešno mišljenje je da za postavljanje urinarnog kondoma penis treba biti u erekciji. Conveen urinarni kondomi su mekani i fleksibilni i neće ometati erekciju, ali se na penis postavljaju isključivo kada je on u opuštenom stanju.

Conveen urinarni kondomi dolaze u nekoliko izvedbi i nekoliko veličina. Za pravilan izbor ključan je opseg penisa u spuštenom stanju. Ukoliko se nalazite između veličina, izaberite manji opseg!

Conveen urinarne kondome je potrebno koristiti s Conveen vrećicama uz nogu.

Coloplast Care – centar za savjetovanje osoba s intimnim zdravstvenim potrebama, pomoći će vam izabrati najbolje rješenje za vas.

Conveen vrećice uz nogu, prekrivene su tkaninom kako bi bile ugodne za cjelodnevno nošenje. Osiguravaju se uz nogu s elastičnim trakicama na koje se jednostavno pričvrste. Kada ste u prilici, oslobodite vrećicu s noge i ispustite sakupljeni urin. Jedinstveni ventil za pražnjenje urina jednostavan je za otvaranje, a zaštićen od slučajnog otvaranja.

Conveen vrećica je podijeljena u komore što sprječava širenje zvukova i omogućava diskreciju. Ako trebate urinirati i u prilici ste, možete odvojiti urinarni kondom od vrećice i urinirati bez skidanja kondoma. Nakon toga ponovno spojite vrećicu s kondomom i sigurni ste od procurivanja.

Želite biti suhi cijeli dan? Probajte Conveen urinarne kondome za inkontinenciju.

Zatražite beplatan uzorak i savjetovanje:

conveen_security+

Iskustva korisnika

Upoznajte g. Fernandeza koji kontrolira urinarnu inkontinenciju uporabom Conveen® rješenja i ponovno sudjeluje u raznovrsnim aktivnostima

Upoznajte g. Reillyja koji je nakon operacije raka prostate počeo koristiti rješenje Conveen® i sada ponovno može raditi.