Živjeti sa stomom

Uvod

Ovdje ćete pronaći informacije o životu sa stomom, kako održavati kožu oko stome zdravom, kao i korisne online alate kako bi vam se osiguralo da imate pravi proizvod koji rješava sve vaše potencijalne probleme.

Postani iskusan u životu sa stomom

Briga oko stome i okolne kože osigurat će da vaša stoma vrećica radi optimalno. To će vam pomoći da se osjećate sigurno i samopouzdano u svakoj situaciji.

Svako tijelo je različito i vaše tijelo se mijenja tijekom vremena. Operacija ugradnje stome je velika promjena, stoga pročitajte više o tome kako dobiti pravo stoma pomagalo koje odgovara vašem tijelu sada.

Napuhavanje vrećice i sljepljivanje su nezgodni problemi koji se mogu dogoditi kad koristimo stoma vrećicu. Ali postoji nešto što možete učiniti da ih spriječite. Ovdje pročitajte više o tim problemima i o tome kako se nositi s njima.

Iritacija kože oko stome najčešće je uzrokovana curenjem izlaznog sadržaja koji dospijeva ispod ljepila vaše stoma vrećice. To je neugodno i može spriječiti vašu vrećicu da dobro funkcionira. Pročitajte više o tome što učiniti ako se to dogodi.

SenSura je rješenje koje preporučuju zdravstveni djelatnici diljem svijeta za pacijente sa stomom.

Brava dodatna pomagala za zbrinjavanje stome smanjuju propuštanje stoma pomagala i pružaju više njege koži oko stome.